Üniversitemize 5 Öğretim Üyesi (Doç.,Yrd.Doç.) Alınacaktır
Tarih: 21 Mayıs 2017

Üniversitemize 5 Öğretim Üyesi (Doç.,Yrd.Doç.) Alınacaktır

Yayınlanma Tarihi: 21.05.2017 Fakülte / YüksekokulBölüm / ProgramÖğretim ÜyesiAlanEk AçıklamalarMühendislik - Mimarlık FakültesiElektrik - Elektronik Mühendisliği1Elektronik HaberleşmeYardımcı Doçentİktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİşletme1İşletme, İşletme YönetimiDoçentİşletme2İşletme YönetimiYardımcı DoçentFen - Edebiyat FakültesiPsikoloji1Rehberlik ve Psikolojik DanışmanlıkYardımcı DoçentÜniversitemize 5  Öğretim Üyesi (Doç.,Yrd.Doç.) alınacaktır.Başvurular, 04.06.2017 günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır. Öğretim Üyesi başvuruları, dilekçe ekinde YÖK formatlı özgeçmiş ve yayın listelerinin Personel Daire Başkanlığı'na posta ile ya da elden teslim edilmesi suretiyle yapılacaktır. Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.