BEYKENT ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN UYGULAMALI EĞİTİM OLANAKLARINI YENİLENİYOR
Tarih: 20 Eylül 2017

İlk kurulan vakıf üniversiteleri arasında bulunan ve bugüne kadar eğitim ve öğretimde, akademik çalışmalarda emin adımlarla büyüyerek 40 bine varan mezunu, 30 bine ulaşan öğrencisi ile Beykent Üniversitesi 20. yılını kutluyor.

Bu yıl 20.yılını kutlayan üniversitemiz, Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin daha modern eğitim-öğretim imkanına, daha konforlu bir yaşam alanına sahip olabilmeleri için uygulamalı eğitim olanaklarını yenilemeyi ve genişletmeyi öncelikli strateji olarak hedeflemiştir.

Bu hedeften hareketle siz değerli öğrencilerimiz için en son teknolojik altyapı ile hazırlanan laboratuvar ve atölyeler, modern eğitim-öğretim ve yaşam alanlarının oluşturma çalışmalarının devam ettiği Büyükçekmece Külliyesi Esenyurt-Hadımköy Binasının açılış töreni, sizlerin ve değerli velilerimizin de katılımıyla sizler için hazır hale geldiğinde gerçekleştirilecektir.

25 Eylül 2017 tarihinde başlayacak 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin dersleri, Büyükçekmece Külliyesinde eğitim veren diğer binalarımızda yapılacaktır.

Bütün öğrencilerimize başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileriz.

REKTÖRLÜK