Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi Alınacaktır
Tarih: 21 Nisan 2020

Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi Alınacaktır

Beykent Üniversitesi Rektörlüğünden;

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ VE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALINACAKTIR

Üniversitemizin aşağıda belirtilen Yüksekokul programlarına, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri ile 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca, 7 Araştırma Görevlisi, 7 Öğretim Görevlisi alınacaktır.

Duyurulur.

https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2020/04/20200421-4-9.pdf

Diyaliz 1 Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden en az tezli yüksek lisans mezunu olmak. ALES: 70 SAY Öğr. Gör.
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri 1 Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden en az tezli yüksek lisans mezunu olmak. ALES: 70 SAY Öğr. Gör.
Anestezi 1 Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden en az tezli yüksek lisans mezunu olmak. ALES: 70 SAY Öğr. Gör.
Meslek Yüksekokulu İç Mekan Tasarımı 1 İç Mimarlık, Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümlerinden birinden en az tezli yüksek lisans mezunu olmak. ALES: 70 SAY Öğr. Gör.
Otopsi Yardımcılığı 1 Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoloji, Kimya, Kimya Mühendisliği bölümlerinden birinden lisans mezunu olup, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoloji, Kimya, Kimya Mühendisliği, Adli Genetik, Adli Kimya, Adli Bilimler alanlarından birinden en az tezli yüksek lisans mezunu olmak. ALES: 70 SAY Öğr. Gör.
Çocuk Gelişimi 1 Çocuk Gelişimi, Okul Öncesi Eğitimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi alanlarından birinden en az tezli yüksek lisans mezunu olmak. ALES: 70

EA

SÖZ

 

Öğr. Gör.
Radyoterapi 1 Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden en az tezli yüksek lisans mezunu olmak. ALES: 70 SAY Öğr. Gör.
Yazılım Mühendisliği 1 Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği alanlarının birinde en az tezli yüksek lisans yapıyor olmak. ALES: 70 YDS: 50 SAY Arş.Gör.
Mühendislik – Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) 1 Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği alanlarının birinde en az tezli yüksek lisans yapıyor olmak. ALES: 70 YDS: 50 SAY Arş.Gör.
Kimya Mühendisliği 1 Kimya Mühendisliği alanından en az tezli yüksek lisans yapıyor olmak. ALES: 70 YDS: 50 SAY Arş.Gör.
Enerji Sistemleri Mühendisliği 1 Enerji Sistemleri Mühendisliği, Fizik alanlarının birinde en az tezli yüksek lisans yapıyor olmak. ALES: 70 YDS: 50 SAY Arş.Gör.
Hukuk Fakültesi Medeni Usul Hukuku ve İcra İflas Hukuku 1 Medeni Usul Hukuku ve İcra İflas Hukuku alanından en az tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

ALES: 70

YDS: 50

EA

 

Arş.Gör.
Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım 1 Grafik Tasarım, İletişim ve Tasarım, Görsel İletişim, Medya ve İletişim alanlarının birinden en az lisans mezunu olmak. ALES: 70 YDS: 50

SÖZ

EA

SAY

Arş.Gör.
Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi 1 Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Oyunculuk, Tiyatro alanlarının birinden en az tezli yüksek lisans mezunu olmak. ALES: 70 YDS: 50 SÖZ Arş.Gör.

BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ

Duyuru Başlangıç Tarihi: 21.04.2020

Son Başvuru Tarihi: 05.05.2020

Ön Değerlendirme Sonuçlarının İlanı: 07.05.2020

Giriş Sınavı Tarihi: 11.05.2020

Nihai Değerlendirme: 13.05.2020

Başvurular Yazı İşleri Müdürlüğü’ne şahsen ve/veya posta yoluyla yapılmalıdır. Süresi içerisinde yapılmayan ya da eksik belgeli başvurular işleme alınmayacak olup, posta ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar ulaşmış olması gerekmektedir. Postada yaşanan gecikmeler dikkate alınmayacaktır.


İSTENEN BELGELER

1- Beykent Üniversitesi Rektörlüğüne hitaben yazılmış, başvurulan kadroyu ve iletişim bilgilerini içeren ıslak imzalı başvuru dilekçesi,

2- YÖK formatlı özgeçmiş.

3- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

4- 2 Adet fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı)

5- Adli Sicil Kaydı Belgesi  

6- Lisans /Yüksek Lisans /Doktora Diploması onaylı örneği (Diploma Yurt Dışından Alınmış İse YÖK Denklik Belgesi)

7- Lisans Transkript belgesinin aslı ya da onaylı örneği.

8- ALES Belgesi

9-Yabancı Dil Belgesi

10- ALES muafiyeti için, görev yapılan yükseköğretim kurumlarından alınacak hizmet belgesi ve atama olur yazısı.

11- Öğrenci olanlardan Lisansüstü Eğitim gördüğüne dair öğrenci belgesi.

12- Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge.

Ön değerlendirme ve nihai değerlendirme sonuçları Üniversitemizin www.beykent.edu.tr web adresinde yayınlanacak olup, bu aynı zamanda tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

 

Aday Başvuruları:

Beykent Üniversitesi Ayazağa-Maslak Yerleşkesi

Yazı İşleri Müdürlüğü

Ayazağa Mah. Hadım Koruyolu cad. No:19

34396 Sarıyer, İstanbul