Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu Hk.
Tarih: 23 Ağustos 2022

Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu Hk.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İngilizce) Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmak üzere başvuruda bulunan ve ön değerlendirme sonucunda sınava girmeye hak kazanan adayların Bilim Sınavı 25.08.2022 Perşembe günü saat 11:00'da Ayazağa Yerleşkesi 301 numaralı derslikte yapılacaktır.

İşletme (EN) Ön Değerlendirme sonucunu görmek için tıklayınız.

Finans ve Bankacılık Ön Değerlendirme sonucunu görmek için tıklayınız.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Finans ve Bankacılık (İngilizce) Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmak üzere başvuruda bulunan ve ön değerlendirme sonucunda sınava girmeye hak kazanan adayların Bilim Sınavı 25.08.2022 Perşembe günü saat 11:00'da Ayazağa Yerleşkesi 303 numaralı derslikte yapılacaktır.

Finans ve Bankacılık (EN) Ön Değerlendirme sonucunu görmek için tıklayınız.