Araştırma Görevlisi İlanı

Araştırma Görevlisi İlanı

Yayınlanma Tarihi: 09.10.2017
Fakülte / Yüksekokul Bölüm / Program Öğretim Elemanı Alanı Ek Açıklamalar
Fen - Edebiyat Fakültesi Mütercim Tercümanlık (Rusça) 1 Rusça Mütercim Tercümanlık, Rus Dili ve Edebiyatı alanlarının birinden lisans mezunu olmak veya Rusça Mütercim Tercümanlık, Rus Dili ve Edebiyatı alanlarının birinden lisans mezunu olup Rusça Mütercim Tercümanlık, Rus Dili ve Edebiyatı alanlarının birinde tezli yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak. Arş.Gör.
İngiliz Dili ve Edebiyatı 1 İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı alanlarının birinden lisans mezunu olmak veya İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı alanlarının birinden lisans mezunu olup İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı alanlarının birinde tezli yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak. Arş.Gör.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret 1 Uluslararası Ticaret, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik alanlarının birinden lisans mezunu olmak veya Uluslararası Ticaret, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik alanlarının birinden lisans mezunu olup Uluslararası Ticaret, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik alanlarının birinde tezli yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak. Arş.Gör.
Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarım 1 İletişim ve Tasarım, Görsel İletişim , Görsel İletişim Tasarımı, Grafik Tasarım alanlarının birinden lisans mezunu olmak veya İletişim ve Tasarım, Görsel İletişim, Görsel İletişim Tasarımı, Grafik Tasarım alanlarının birinden lisans mezunu olup İletişim ve Tasarım, Görsel İletişim, Görsel İletişim Tasarımı, Grafik Tasarım alanlarının birinde tezli yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak. Arş.Gör.
Mühendislk - Mimarlık Fakültesi Elektrik - Elektronik Mühendisliği 1 Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği alanlarının birinden lisans mezunu olmak veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği alanlarının birinden lisans mezunu olup Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği alanlarının birinde tezli yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak. Arş.Gör.
İç Mimarlık 2 İç Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı alanlarının birinden lisans mezunu olmak veya İç Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı alanlarının birinden lisans mezunu olup İç Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı alanlarının birinde tezli yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak. Arş.Gör.
Yazılım Mühendisliği 1 Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği alanlarının birinden lisans mezunu olmak veya Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği alanlarının birinden lisans mezunu olup Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği alanlarının birinde tezli yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak. Arş.Gör.
Enerji Sistemleri Mühendisliği 1 Enerji Sistemleri Mühendisliği, Fizik alanlarının birinden lisans mezunu olmak. Arş.Gör.
İletişim Fakültesi Yeni Medya (İngilizce) 1 İletişim Fakültesi lisans mezunu olmak veya İletişim Fakültesi lisans mezunu olup Yeni Medya, Medya ve İletişim Sistemleri alanlarının birinde tezli yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak. Arş.Gör.
Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölümü / Medeni Usul Hukuku ve İcra İflas Hukuku Anabilim Dalı 1 Hukuk alanında lisans mezunu olmak veya Hukuk alanında lisans mezunu olup Özel Hukuk, Medeni Usul Hukuku ve İcra İflas Hukuku alanında tezli yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak. Arş.Gör.
Kamu Hukuku Bölümü/ Mali Hukuk Anabilim Dalı 1 Hukuk alanında lisans mezunu olmak veya Hukuk alanında lisans mezunu olup Kamu Hukuku, Mali Hukuk alanlarının birinde tezli yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak. Arş.Gör.
Kamu Hukuku Bölümü /Anayasa Hukuku Anabilim Dalı 1 Hukuk alanında lisans mezunu olmak veya Hukuk alanında lisans mezunu olup Kamu Hukuku, Anayasa Hukuku alanlarının birinde tezli yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak. Arş.Gör.
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans 1 Bankacılık ve Finans, Bankacılık, Finans, Ekonomi alanlarının birinden lisans mezunu olmak veya Bankacılık ve Finans, Bankacılık, Finans, Ekonomi, alanlarının birinden lisans mezunu olup Bankacılık ve Finans, Bankacılık, Finans alanlarının birinde tezli yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak. Arş.Gör.
Bankacılık ve Finans
(İngilizce)
Üniversitemize 15 Araştırma Görevlisi alınacaktır.
Başvurular, 23.10.2017 günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır. Araştırma Görevlisi başvuruları için detaylı bilgiye https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/ adresinden ulaşılabilir. Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.