667 Sayılı KHK ile Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine!
Tarih: 17 Aralık 2016

667 Sayılı KHK ile Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine!

•    667 sayılı KHK ile üniversitemize yerleşen ve mali ödemelerini henüz başlatmamış olan öğrencilerimizin, en geç 30 Aralık 2016 tarihine kadar, mali kayıtlarını gerçekleştirmek üzere Ayazağa ve Beylikdüzü yerleşkelerimizde bulunan muhasebe ofislerimiz ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

•    667 sayılı KHK ile üniversitemize yerleşen ve özel öğrenci olarak başka bir yükseköğretim kurumunda öğrenim gören öğrencilerin, 2016-2017 eğitim öğretim dönemine ait ödemelerini en geç 30 Aralık 2016 tarihine kadar üniversitemizin Türk Ekonomi Bankası Beylikdüzü E-5 Şubesi TR70 0003 2000 0000 0049 8608 32 IBAN numaralı hesabına yapmaları gerekmektedir. Yapılan ödemelerin hesaba aktarılabilmesi için, açıklama kısmına öğrencinin T.C. Kimlik Numarası ve adı-soyadı bilgilerinin mutlaka yazılması gerektiği unutulmamalıdır.

Kapatılan yükseköğretim kurumlarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından açıklanan 2016-2017 eğitim öğretim yılı ücretleri için tıklayınız

•    667 sayılı KHK ile üniversitemize yerleşen öğrenciler; ödemelerini, üniversitemizin avantajlı yatay geçiş koşullarıyla gerçekleştirmişlerdi. 12 Aralık 2016 tarihinde Yükseköğretim Kurulu’nda yapılan toplantıda, kayıt işleminin ardından başka bir yükseköğretim kurumuna özel öğrenci olarak geçen öğrencilerin de ilgili tabloda yer alan ücretleri ödemeleri gerektiği bildirilmiştir.

Yatırılmış olan ücretle tabloda ilan edilen ücret arasında fark bulunan öğrencilerimizin; aradaki ücret farkını tamamlamaları için, üniversitemiz muhasebe ofislerinden bilgi almaları ve en geç 30 Aralık 2016 tarihine kadar aradaki farkı yukarıda belirtilen hesap numarasına yatırmaları gerekmektedir.

Detaylı bilgi için çağrı merkezimiz (444 1997) üzerinden muhasebe ofislerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.