667 Sayılı KHK ile Kapatılan Üniversitelerden Üniversitemize Merkezi Yerleştirme ile Yerleştirilen Öğrencilerin İntibak İşlemleri
Tarih: 26 Ekim 2016

667 Sayılı KHK kapsamında kapatılan üniversitelerden, üniversitemize merkezi yerleştirme ile yerleştirilen ve öğrenci işlerine kayıt işlemi gerçekleştirip transkript teslimi gerçekleştirmeyen öğrencilerimizin; ders intibaklarının yapılabilmesi ve derslerinde aksama yaşamamaları adına koordinatör üniversitelerinden temin edebilecekleri transkriptlerini 28 Ekim 2016 Cuma günü saat: 12.00’ye kadar, Ayazağa-Maslak Yerleşkemize elden teslim etmeleri veya transkript@beykent.edu.tr adresine mail yoluyla iletmeleri gerekmektedir.

REKTÖRLÜK