2023-2024 Projesi Erasmus+ Değişim Programları İngilizce Sınav Sonuçları
Tarih: 03 Nisan 2024

2023-2024 Projesi Erasmus+ Değişim Programları İngilizce Sınav Sonuçları

2024-1-TR01-KA131-HED-000196511 numaralı Erasmus+ projesi kapsamında yurtdışında eğitim görecek ve staj yapacak öğrencileri belirlemek amacıyla yapılan İngilizce Sınav Sonuçları aşağıda yer almaktadır.

İlgili liste Erasmus+ değişim programı değerlendirme sonuçları açısından nihai, ancak hibe koşulu açısından ÖN SEÇİM sonuçlarıdır.

Türkiye ile Avrupa Komisyonu arasında 2024 Yılı Katkı Anlaşması henüz imzalanmamıştır. Hibe alıp almayacağınız veya hibenizin tutarı Avrupa Komisyonu ile imzalanacak anlaşma ve akabinde üniversitemize tahsis edilecek hibe tahsis süreçleri sonuçlandığında kesinleşecek olup, söz konusu anlaşma süreçlerinde yaşanacak gecikmelerden veya aksaklıklardan kaynaklanabilecek maddi veya manevi kayıplardan üniversitemiz veya Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz.

2024-1-TR01-KA131-HED-000196511 numaralı proje için hibe miktarları Ulusal Ajans tarafından ilan edildikten sonra üniversiteye tahsis edilecek bütçe dikkate alınarak Erasmus Komisyonu değerlendirmesi ile Erasmus+ Programı’ndan hibeli olarak yararlanacak öğrenciler açıklanacaktır.

Sınav sonucuna itirazı olan öğrencilerin 04 Nisan 2024 Perşembe günü saat 17.00’a  kadar itiraz dilekçelerini Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na hitaben eraysenturk@beykent.edu.tr ve anilaltun@beykent.edu.tr adreslerine mail ile iletmeleri gerekmektedir. Belirten tarihten sonra gönderilen itiraz dilekçeleri kabul edilmeyecek olup, dilekçelerin imzalı olması gerekmektedir.

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği çerçevesinde hibe almaya hak kazanan öğrenciler, sadece bir dönem (azami 6 ay) için hibe alabileceklerdir.

Erasmus+ Staj Hareketliliği çerçevesinde hibe almaya hak kazanan öğrencilerin, azami 2 ay için hibe alabilecekleri öngörülmektedir.

Seçilen öğrencilerin, haklarından vazgeçmeleri halinde, en geç 10 Haziran 2024 tarihine kadar feragat dilekçelerini erasmus@beykent.edu.tr adresine e-posta ile iletmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra vazgeçen öğrenciler 

hareketlilikten yararlanmış kabul edilerek bir sonraki başvurularının değerlendirilmesinde eksi 10 puan uygulaması yapılacaktır.

Sınavdan başarılı olan öğrencilerimize bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantıda programa dair önemli bilgiler ve ilerleyen süreçte nasıl bir yol izlenmesi gerektiği, hangi belgelerin nasıl doldurulması gerektiği gibi konularda bilgi paylaşımı olacaktır; toplantı soru ve cevap ile sonlanacaktır. Toplantı çevrimiçi olarak Zoom Platformu üzerinden 17 Nisan 2024 Çarşamba günü gerçekleşecektir. Toplantı linki İstanbul Beykent Üniversitesi öğrenci e-posta adreslerinize gönderilecektir.

***Öğrencilerimizin konu ile ilgili herhangi bir talep ve/veya sorusu olması halinde  Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında öğrenci kimliğinde bulunan ...................@student.beykent.edu.tr uzantılı mail adresinden bizimle (erasmus@beykent.edu.tr) iletişime geçmesi gerekmektedir.

Kurum mail adresinden gönderilmeyen maillere cevap verilmeyecektir.