2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı Başvuru Şartları
Tarih: 21 Temmuz 2022

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı Başvuru Şartları

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek programları için başvuru şartları ve yüklenecek belgelere dair detayları inceleyebilirsiniz:

Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü Özel Yetenek Sınavı Başvuru Şartları

*Özel Yetenek Sahne Sınavına başvurmak isteyen aday öğrencilerimiz, isteğe bağlı olarak online sistem üzerinden veya Ayazağa-Maslak yerleşkemize gelerek sınava girebileceklerdir.

Oyunculuk Bölümü Sınav Gün ve Saatleri

Ayazağa-Maslak yerleşkesine gelerek sahne sınavına girecek öğrencilerimiz için,
Salı-Çarşamba-Perşembe günleri 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacaktır.

1. Sahne sınavına girecek adayların, dünya klasiklerinden, bir DRAM ve bir KOMEDİ olmak üzere, iki tiradı dijital kayıt olarak baştan sona kesintisiz ve montajsız bir şekilde oynamalı ve başvuru sistemine yüklemesi gerekmektedir. Kayıt, adayın tüm beden hareketleri görülecek şekilde çekilmelidir. Adayların siyah kıyafet giymeleri, çekim başladığında isim ve soy isimlerini söylemeleri ve çekimlerin son bir ay içerisinde çekilmiş olması zorunludur.

Adayın, https://obs.beykent.edu.tr/oibs/ffa_app/login.aspx adresine erişerek ilgili dosyanın URL linkinin yüklemesi gerekmektedir.

2. Aday kendi belirlediği ve önceden çalışmış olduğu bir şarkıyı veya şiiri (enstrüman olmadan doğal sesiyle) (en fazla 2 dakika) kesintisiz bir şekilde söylemesi ve başvuru sistemine yüklemesi gerekmektedir.

Eksik evrak olması durumunda başvuru tamamlanamayacaktır.

(2021 TYT puanı ile başvuru yapacak adayların,2022 YKS’ye başvuru yapmış olmaları ve 2021 TYT puanı 200 ve üzeri olması gerekmektedir.)

TYT Sonuç Belgesi
Kimlik Fotokopisi
Performans Videosu ( We-transfer üzerinden URL linki sisteme yüklenecektir.)

Beykent Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümü Özel Yetenek Sınavı Başvuru Şartları

Aday öğrencilerimizin, 2022 yılında ÖSYM Temel Yeterlilik Testinde (TYT) hesaplanmış puan sonucu alması halinde Özel Yetenek Sınavına başvuru yapma hakkı olacaktır.Başvuru yapmak isteyen aday öğrencilerimiz. Online olarak https://obs.beykent.edu.tr/oibs/ffa_app/login.aspx adresine erişerek aşağıdaki başvuru belgeleriyle yüklemeleri yeterli olacaktır.
Eksik evrak olması durumunda başvuru tamamlanamayacaktır.

*Kimlik bilgileri girilirken doğum tarihi yazılmalı, kimlik seri numarası yazılmadan sağ kısımda yer alan KPS’den sorgula butonuna basılmalıdır.

*Yerleşkede özel yetenek çizim sınavı şarttır.

TYT Sonuç Belgesi, Kimlik Fotokopisi

Tekstil ve Moda Tasarımı Özel Yetenek Sınavı Başvuru Şartları

Aday öğrencilerimizin, 2022 yılında ÖSYM Temel Yeterlilik Testinde (TYT) hesaplanmış puan sonucu alması halinde Özel Yetenek Sınavına başvuru yapma hakkı olacaktır.Başvuru yapmak isteyen aday öğrencilerimiz Online olarak https://obs.beykent.edu.tr/oibs/ffa_app/login.aspx adresine erişerek aşağıdaki başvuru belgeleriyle yüklemeleri yeterli olacaktır.
Eksik evrak olması durumunda başvuru tamamlanamayacaktır.

* Ayazağa-Maslak Yerleşkesinde özel yetenek çizim sınavı şarttır.

TYT Sonuç Belgesi, Kimlik Fotokopisi