2021-2022 Akademik Yılı Eğitim-Öğretim Duyurusu
Tarih: 03 Eylül 2021

2021-2022 Akademik Yılı Eğitim-Öğretim Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz;

Üniversitemiz 2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi akademik takvimde ilan edilen tarihte başlayacaktır.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Döneminde, Yükseköğretim Kurulu Kararları uyarınca ve Sağlık Bakanlığı tedbirleri dikkate alınarak; ağırlıkla yüz yüze ve bir kısmı uzaktan (hibrit), uygulamalı derslerin tamamı ise yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Eğitim-öğretim faaliyetlerinin hepimiz adına daha sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yürütülebilmesi için tüm bilgilendirmeler Üniversitemiz web sayfası ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak olup, gelişmelerin yakında takibi önem taşımaktadır.

Yerleşkelerimizde sizlerle sağlıkla bir araya geleceğimiz yeni akademik yılı heyecanla bekliyoruz.