İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - Aday

• Eğitim Süresi4 Yıl
  • YerleşkeBüyükçekmece Yerleskesi Yeni Bina - Büyükçekmece Yerleskesi
  • Eğitim DiliTürkçe

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Türkçe)

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, uluslararası standartlara uygun nitelikte, araştırmacı, disiplinli, siyasal olayları kavrayabilen, iletişim becerileri yüksek mezunlar yetiştirir.

Eğitim süresince, öğrencilere verilen teorik bilgilerin yanında edindikleri teorik bilgileri yurtdışında belirli üniversitelerle anlaşılarak uygulamaya geçirecekleri fırsatlar da sunulmaktadır.

4 yıllık bölümün eğitim dili Türkçedir. İsteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık Sınıfı okuma imkânı bulunmaktadır.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünün İngilizce eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (İngilizce) için tıklayınız.

Program Kodu Program Burs Puan Türü 2019 Ek Kontenjanı 2019 En Küçük Puan
200711963 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi %75 İndirimli EA 2 234,02841