Meslek Yüksekokulu Aday

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri (İÖ)

• Eğitim Süresi2 Yıl
  • YerleşkeBüyükçekmece Yerleşkesi
  • Eğitim DiliTürkçe

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı (2. Öğretim)

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı, radyolojik tetkikleri uygun çekim yöntemleri ile gerçekleştiren, ve tetkik yapılacak hastalarla ilgilenerek, sevk edilmeleri gereken bölümlere yönlendirmelerini sağlayan sağlık teknik personelleri yetiştirir.

Programın eğitim süresi iki yıl, eğitim dili ise Türkçedir. İsteğe bağlı olarak, İngilizce Hazırlık Sınıfı okuma imkânı bulunmaktadır.

2. Öğretim dersleri saat 16.00’da başlayıp 22.00’a kadar devam etmektedir. Bazı dersler için başlangıç saatleri değişiklik gösterebilir.

Programın birinci öğretim seçeneği de bulunmaktadır. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı (1. Öğretim) için tıklayınız.

Program Kodu Program Burs Puan Türü 2019 Ek Kontenjanı 2019 En Küçük Puan
200753507 Tıbbi Görüntüleme Teknikleri (İÖ) %75 İndirimli TYT 3 254,72497