Meslek Yüksekokulu Aday

Radyo ve Televizyon Programcılığı (İÖ)

• Eğitim Süresi2 Yıl
  • YerleşkeHadımköy Yerleşkesi
  • Eğitim DiliTürkçe

Radyo Televizyon Programcılığı (2. Öğretim)

Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı, radyo ve televizyon programcılığının tüm aşama ve süreçlerine hakim, farklı programları üretip yayınlayabilme konusunda yetenekli ve sorumluluk sahibi mezunlar yetiştirir.

Programın eğitim süresi iki yıl, eğitim dili ise Türkçedir. İsteğe bağlı olarak, İngilizce Hazırlık Sınıfı okuma imkânı bulunmaktadır.

2. Öğretim dersleri saat 16.00’da başlayıp 22.00’a kadar devam etmektedir. Bazı dersler için başlangıç saatleri değişiklik göstermektedir.

Programın birinci öğretim seçeneği de bulunmaktadır. Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı (1. Öğretim) için tıklayınız.

Bölüm ücreti ile ilgili bilgi için tıklayınız.

Program Kodu Program Burs Puan Türü 2021 Kontenjanı 2020 En Küçük Puan 2020 Başarı Sırası
200751044 Radyo ve Televizyon Programcılığı (İÖ) Burslu TYT 2 273,60096 683.000
200751053 Radyo ve Televizyon Programcılığı (İÖ) %50 İndirimli TYT 16 - -

Bilgi Formu

Kariyer danışmanlarımıza yazarak, en doğru adımı atmanız konusunda destek alabilirsiniz.

Aydınlatma Metini & Açık Rıza Metni