Meslek Yüksekokulu Aday

İş Sağlığı ve Güvenliği (İÖ)

• Eğitim Süresi2 Yıl
  • YerleşkeBüyükçekmece Yerleşkesi - Yeni Bina
  • Eğitim DiliTürkçe

İş Sağlığı ve Güvenliği (2. Öğretim)

İş Sağlığı ve Güvenliği Programı, iş yerinde oluşabilecek riskleri en aza indirerek işçilerin iş kazalarına uğramalarını önlemek amacı ile güvenli çalışma ortamını sağlayabilen, sorumluluk sahibi, gündemdeki olaylara duyarlı ve alanı ile ilgili gelişmeleri takip eden iş sağlığı ve güvenliği teknik personelleri yetiştirir.

Programın eğitim süresi iki yıl, eğitim dili ise Türkçedir. İsteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık Sınıfı okuma imkânı bulunmaktadır.

2. Öğretim dersleri saat 16.00’da başlayıp 22.00’a kadar devam etmektedir. Bazı dersler için başlangıç saatleri değişiklik gösterebilir.

İş Sağlığı ve Güvenliği Programının birinci öğretim seçeneği de bulunmaktadır. İş Sağlığı ve Güvenliği Programı(1. Öğretim) için tıklayınız.

Program Kodu Program Burs Puan Türü 2019 Kontenjanı 2018 En Küçük Puan 2018 Başarı Sırası
200752457 İş Sağlığı ve Güvenliği (İÖ) Burslu TYT 5 281,42939 536.500
200753191 İş Sağlığı ve Güvenliği (İÖ) %75 İndirimli TYT 45 207,26179 1.465.200