Meslek Yüksekokulu Aday

Halkla İlişkiler ve Tanıtım (İÖ)

• Eğitim Süresi2 Yıl
  • YerleşkeBüyükçekmece Yerleşkesi - Yeni Bina
  • Eğitim DiliTürkçe

Halkla İlişkiler ve Tanıtım (2. Öğretim)

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, şirketlerin reklam ve iletişim bölümlerinde çalışabilecek, tüketici taleplerine yanıt verebilen, etkin iletişim diline sahip, organizasyon ve planlama becerisi yüksek mezunlar yetiştirir.

Öğrenciler meslekleri ile ilgi teorik bilgilerin yanı sıra, halkla ilişkiler stratejisi geliştirme, kurumsal iletişim, kurumsal kimlik geliştirme gibi konularda uygulamalı çalışmalarda bulunurlar.

Bunun yanı sıra reklam stratejisi ve planlaması konusunda öğrendikleri ile herhangi bir ticari kuruluşun reklam ve iletişim departmanlarında görev alabilecek düzeye gelirler.

Programın eğitim süresi iki yıl, eğitim dili ise Türkçedir. İsteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık Sınıfı okuma imkânı bulunmaktadır.

2. Öğretim dersleri saat 16.00’da başlayıp 22.00’a kadar devam etmektedir. Bazı dersler için başlangıç saatleri değişiklik gösterebilir.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programının birinci öğretim seçeneği de bulunmaktadır. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı (1. Öğretim) için tıklayınız.

Program Kodu Program Burs Puan Türü 2019 Kontenjanı 2018 En Küçük Puan 2018 Başarı Sırası
200750849 Halkla İlişkiler ve Tanıtım (İÖ) Burslu TYT 2 256,45451 783.100
200753101 Halkla İlişkiler ve Tanıtım (İÖ) %75 İndirimli TYT 15 - -
200750858 Halkla İlişkiler ve Tanıtım (İÖ) %50 İndirimli TYT 3 188,82587 1.709.000