Meslek Yüksekokulu Aday

• YerleşkeBüyükçekmece Yerleşkesi - Yeni Bina
  • Eğitim DiliTürkçe

Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, şirketlerin reklam ve iletişim bölümlerinde çalışabilecek, tüketici taleplerine yanıt verebilen, etkin iletişim diline sahip, organizasyon ve planlama becerisi yüksek mezunlar yetiştirir.

Öğrenciler meslekleri ile ilgi teorik bilgilerin yanı sıra, halkla ilişkiler stratejisi geliştirme, kurumsal iletişim, kurumsal kimlik geliştirme gibi konularda uygulamalı çalışmalarda bulunurlar.

Bunun yanı sıra reklam stratejisi ve planlaması konusunda öğrendikleri ile herhangi bir ticari kuruluşun reklam ve iletişim departmanlarında görev alabilecek düzeye gelirler.

Programın eğitim süresi iki yıl, eğitim dili ise Türkçedir. İsteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık Sınıfı okuma imkânı bulunmaktadır.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programının ikinci öğretim seçeneği de bulunmaktadır. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı (2. Öğretim) için tıklayınız.

Program Kodu Program Burs Puan Türü 2019 Ek Kontenjanı 2019 En Küçük Puan
200750831 Halkla İlişkiler ve Tanıtım Burslu TYT 1 263,7793