Meslek Yüksekokulu Aday

Basım ve Yayın Teknolojileri (İÖ)

• Eğitim Süresi2 Yıl
  • YerleşkeBüyükçekmece Yerleşkesi - Yeni Bina
  • Eğitim DiliTürkçe

Basım ve Yayın Teknolojileri (2. Öğretim)

Basım ve Yayın Teknolojileri Programı, basım yayın alanında teknik bilgiye ve uygulama becerisine sahip,  teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen, baskı teknikleri konusunda kendini geliştirmiş, alanında ihtiyaç olabilecek tüm ekipman ve malzemeyi kullanabilen mezunlar yetiştirir.

Programın eğitim süresi iki yıl, eğitim dili ise Türkçedir. İsteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık Sınıfı okuma imkânı bulunmaktadır.

2. Öğretim dersleri saat 16.00’da başlayıp 22.00’a kadar devam etmektedir. Bazı dersler için başlangıç saatleri değişiklik gösterebilir.

Basım ve Yayın Teknolojileri Programının birinci öğretim seçeneği de bulunmaktadır. Basım ve Yayın teknolojileri Programı (1. Öğretim) için tıklayınız.

Program Kodu Program Burs Puan Türü 2019 Ek Kontenjanı 2019 En Küçük Puan
200752906 Basım ve Yayın Teknolojileri (İÖ) %75 İndirimli TYT 15 201,68211