İletişim Fakültesi Aday

• YerleşkeAyazağa - Maslak Yerleşkesi
  • Eğitim DiliTürkçe

Televizyon Haberciliği ve Programcılığı

Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü, yeterli teknik bilgiye sahip, etkili iletişim becerilerini kullanabilen, araştırma ve planlama yapabilen, yeni bilgiler öğrenmeye açık, mesleki sorumluluk duygusu olan ve etkin iletişim diline sahip televizyon habercisi ve programcısı yetiştirir.

Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümümüzde okuyan öğrencilere teorik bilginin yanı sıra, uygulamalı dersler verilmektedir.

Bölümün eğitim süresi 4 yıl, eğitim dili ise Türkçedir. Bölümde isteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık Sınıfı okuma imkânı bulunmaktadır.

Bölüm ücreti ile ilgili bilgi için tıklayınız.

Puan ve Kontenjanlar

Program Kodu Program Burs Puan Türü 2023 Kontenjanı Şehit yakınları kontenjanı Depremzede yakınları kontenjanı 2022 En Küçük Puan 2022 Başarı Sırası
210301697 Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Burslu SÖZ 5 1 1 - -
210301704 Televizyon Haberciliği ve Programcılığı %50 İndirimli SÖZ 34 0 0 - -