İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - Aday

Uluslararası Ticaret ve Finansman (İngilizce)

• Eğitim Süresi1+4 Yıl
  • YerleşkeHadımköy Yerleşkesi
  • Yabancı Dil Hazırlık YerleşkesiBeylikdüzü Yerleşkesi

Uluslararası Ticaret ve Finansman (İngilizce)

Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü, yerel ve küresel rekabetin yoğun olarak yaşandığı dünyamızda aldığı eğitimle öne çıkan, uluslararası alanda işletmecilik ve yöneticilik için gerekli bilgi ve beceri sahibi mezunlar yetiştirir.

Mezuniyet için 30 iş günü zorunlu staj yapılması gerekmektedir. Staj yeri için Kariyer Merkezimizin desteğini alan öğrenciler,  işbirliği içerisinde bulunduğumuz uluslararası firmalara yönlendirmektedir.

4 yıllık bölümün eğitim dili İngilizcedir. Bölümü kazanan öğrenciler, Düzey Belirleme ve Yeterlilik Sınavında başarılı olmaları halinde İngilizce Hazırlık Sınıfı atlayarak birinci sınıftan öğrenimlerine başlayabilirler.

Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümünün Türkçe eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Uluslararası Ticaret ve Finansman (Türkçe) için tıklayınız.

Bölüm ücreti ile ilgili bilgi için tıklayınız.

Puan ve Kontenjanlar

Program Kodu Program Burs Puan Türü 2023 Kontenjanı Şehit yakınları kontenjanı Depremzede yakınları kontenjanı 2022 En Küçük Puan 2022 Başarı Sırası
210301613 Uluslararası Ticaret ve Finansman (İngilizce) Burslu EA 6 1 1 - -
210301620 Uluslararası Ticaret ve Finansman (İngilizce) %50 İndirimli EA 43 0 0 - -