Öğrenci Dekanlığı

Uluslararası Öğrenci Etkinlikleri Birimi

Uluslararası öğrencilerimizin memnuniyetini, uluslararasılaşma hedefimizin en önemli parçalarından biri olarak görüyoruz. Uluslararası öğrencilerimize has problemler, istekler ve görüşler bu birim aracılığı ile görüşülmekte ve projelendirilmektedir.

Uluslararası öğrencilerimize başarılı, hatırlanası ve dolu dolu bir üniversite yaşamı sunmayı vizyon edinmektedir. Bu vizyon için Kültürel Oryantasyon Programları, Uluslararası Öğrenci Kulübü, Speaking Club, Kültürel Geziler, Yabancı Dilde Kişisel Gelişim Eğitimleri, Uluslararası Gün, Buddy Programı gibi faaliyetler tasarlanıp hayata geçirilmektedir.

Uluslararası Öğrenci Etkinlikleri Birimi tarafından gerçekleştirilen etkinlikleri görmek için tıklayınız..