Türkiye’nin Lider E-Ticaret Altyapı Sağlayıcısı IdeaSoft Beykent Üniversitesinde!
Tarih: 16 Kasım 2022

Sektörün lider e-ticaret alt yapı sağlayıcısı olan genç ve dinamik bir kadro ile çalışan, alanda yeni gençlerin de yetişmesine liderlik eden IdeaSoft, yetkin, sektör gelişmelerine hâkim, dinamiklerini bilen yeni mezunlar yetiştirmek E-ticaret alanına yaptıkları yatırım ile görevini sürdürüyor.

Bu kapsamda IdeaSoft Eğitim ve Gelişim ekibi Beykent Üniversitesinde öğrenci ile bir araya geldi ve Sıfırdan Zirveye E-Ticaret Eğitimleri gerçekleştirdi.

08.11.2022 tarihinde, Hadımköy Yerleşkesi Z-13 Etkinlik Salonunda Dış Ticaret Kulübü, Lojistik Kulübü, Uluslararası Lojistik ve Ticaret Kulübü, Yönetim Bilişim Sistemleri Kulübü, İşletme Kulübü ortaklığında 200 den fazla katılımcı ile E-Ticaret ekosistemi üzerine detaylı bir çalışma yapıldı.