Reklamcılık Kulübü Geleceğin Reklamcılarını Art Director Uğur Matban ile Buluşturdu.
Tarih: 31 Mayıs 2022

Üniversitemiz Reklamcılık Kulübü “İmgenin Tarihsel Süreci ve Reklamcılığa Katılımı” ile ilgili değerli bilgilerini İletişim Fakültesi öğrencileriyle paylaşmak üzere Rafineri Ajans’ın Head of Art’ı Uğur Matban’ı Ayazağa yerleşkesinde 25 Mayıs Çarşamba günü ağırladı.

Reklamlarda kullanılan imgelerin neye göre, nasıl çözümlendiği örnekler ile anlatılarak tarihsel ve felsefi bakış açısıyla incelendi. Yanı sıra kulüp üyelerinin oldukça merak ettikleri sektörel sorular da samimiyet ile yanıtlandı. Reklam sektörünün önemi, avantajları ve zorluklar ile birlikte gelen başarılar deneyimler kapsamında anlatıldı.

Konuşmanın sonunda gerekli olan nitelikleri CV’sinde bulunduran katılımcılara staj eğitimi desteği verileceği de belirtildi.