mezun-agi-1920-400
Tarih: 16 Kasım 2020

Beykent Mezunları, Mezun Ağında Buluşuyor

Dünyanın dört bir yanından 55 bin Beykent mezunu, mezunagi.beykent.edu.tr’de bir araya geliyor!

Sevgili Mezunumuz;

Beykent Üniversitesi olarak sizlerin bilgilerini güncelleyebilmek ve mezun arkadaşlarınızla online platformda da bir araya gelmenizi sağlayabilmek için Mezun Bilgi Yönetim Sistemini kurduk.

Beykent Üniversitesi Mezunlar Derneği ile birlikte kullanacağımız Mezun Ağı ile;

• Mezunlarımızla ilgili bilgileri güncellemek

• Mezunlar arası ilişkileri güçlendirmek

• Mezunlarla iletişimi sağlamak

• Mezunlarımıza uygun eğitim fırsatları araştırmak

• Mezunlarımızın kariyer  gelişmelerinde yanında olmak, sektörel bağlantılar kurmak

• Mezunlarımıza yönelik etkinlik ve haberleri duyurmak

• Mezun verilerinin raporlanmasıyla Üniversitemizin ulusal ve uluslararası endekslerde yukarı taşınmasında katkıda bulunmak

• Mezunlar Derneğine üyelik işlemlerini yapmak mümkün olacak.

Beykent Üniversitesi Mezunları mezun ağı; Beykent Üniversitesi Mezun Bilgi Yönetim Sistemi  mezunagi.beykent.edu.tr adresi altında erişime açılmıştır. Mezunlarımız sisteme Facebook hesaplarıyla giriş yaptıkları takdirde profilleriyle otomatik olarak eşlenerek güncelleme yapılabilir.

Giriş yapmak için lütfen TIKLAYINIZ.

Mezunlarımızın kariyer gelişimini daha iyi anlayabilmek ve üniversitemiz tarafından bu ihtiyaçların desteklenmesi, ayrıca Üniversite eğitiminin sürekli iyileştirilmesi, yeniden yapılandırılması ve eğitim-öğretimin niteliğinin yükseltilmesi için size ulaşan bu anketi doldurarak bizlere destek olabilirsiniz.

• 2019-2020 Akademik Yılı mezunları için tıklayınız.

• 2018-2019 Akademik Yılı ve öncesi mezunları için tıklayınız.

Beykent Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı Mezunlarla İlişkiler Ofisi

Beykent Üniversitesi Mezunlar Derneği