Öğrenci Kulüplerimize Üye Olmak İster Misin?

Misyon

Kadim halklardan olan Türk toplumunun dilini, edebiyatını, tarihini, sanatını, kültürünü ve coğrafyasını bir bütün olarak inceleyerek bu bütünü yaşatma, tanıtma ve ileriye götürme amacı doğrultusunda çalışan, bilimsel ve çağdaş yeterliliğe sahip bir kulüp olmaktır. Türk Kültürünün değerlerini modern kültür anlayışı çerçevesinde tasarlayıp kulüp üyesi öğrencilere seminerler, paneller, söyleşiler, geziler ve dergi, gazete yazıları aracılığıyla benimsetmek; akademik gelişmelerine katkı sunmak ve mesleki becerileri için altyapı hazırlamaktır.

Kulübün Bulunduğu Yerleşkeİlgili PersonelDanışman HocaKulüp BaşkanıKulüp İnstagram Hesabı
Beylikdüzü Yerleşkesi Berkay Öztürk - Etkinlik UzmanıDr. Öğr. Üyesi Mağfiret YunusoğluBünyamin TURNAbeykentbuta