Öğrenci Kulüplerimize Üye Olmak İster Misin?

Misyon

Yaşadığımız evrende bugünü anlamak için geçmişin izlerini takip edip geleceğe ulaşmayı hedeflemektir. Dünya tarihi ve Türk tarihinin değişik safhalarını alanında uzman hocalarımızın konferans ve panel etkinliklerine davet ederek öğrenmek istiyoruz. Bilimsel etkinliklerimiz, tarih bölümü öğrencilerinin haricinde başka disiplinden öğrenci arkadaşlarımız için faydalı olmaktadır. Çünkü tarih bilimi, toplumsal hafızanın oluşumu için her bireyin bugünün anlaşılmasında ve geleceğe dönük politikalar oluşturup karar alınmasında etkili olmaktadır. Bu bağlamda tarihi mekanlara, müzelere, kütüphanelere ve arşivlere geziler düzenlemekteyiz.

Kulübün Bulunduğu Yerleşkeİlgili PersonelDanışman HocaKulüp BaşkanıKulüp Instagram Hesabı
Beylikdüzü YerleşkesiBerkay Öztürk - Etkinlik UzmanıDr. Öğr. Üyesi Soner Dursun

Ahmet FİLİZ