Öğrenci Kulüplerimize Üye Olmak İster Misin?

Misyon

Sürdürülebilir Çevre ve Enerji Kulübü olarak, 2021 Ekim ayından itibaren aktif bir şekilde Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Sürdürülebilirlik Kalkınma Amaçları doğrultusunda çalışmalar yapmaktayız.
Amacımız; öncelikle üniversitemizde ve çevremizde olmak üzere, öğrencilerin çevre farkındalığını arttırmak ve onları harekete geçmeleri için teşvik etmektir. “Sen değişirsen, dünya değişir” mottosuyla çıktığımız bu yolda, her geçen gün daha fazla öğreniyoruz ve büyüyoruz. Türkiye genelinde; yaşadığımız çevreyi oluşturan ekosistemlerin korunması, iyileştirilmesi ve ileriye dönük başta ülkemiz olmak üzere tehdit oluşturabilecek ekosistem bozukluğunun düzeltilmesi adına çalışmalar yapmayı hedeflemekteyiz. Bununla beraber enerji verimliliğinin arttırılması ve enerji kaynaklarının sürdürülebilirliğinin sağlanması da kulüp ilkelerimiz arasında yer almaktadır. Atıksız yaşam ve geri dönüşüm konularında etkinlikler organize ederek okulumuz öğrencilerine ve çevre okulların öğrencilerine bu bilinci aşılamak kulübümüzün genel hedefleri arasındadır.
Kulübün Bulunduğu Yerleşkeİlgili PersonelDanışman HocaKulüp BaşkanıKulüp İnstagram Hesabı
Ayazağa-Maslak YerleşkesiMuhammed Raşit MARAŞ - Etkinlikler MemuruÖğr.Gör. Saadet Gök AyazBüşra ÖZGÜR
busurdurulebilirlik