Öğrenci Kulüplerimize Üye Olmak İster Misin?

Misyon

İstanbul Beykent Üniversitesi Sosyal Sorumlular Kulübü’nün vizyonu, düzenlediği etkinlikler, sosyal medya paylaşımları ve bilgilendirmeleri sayesinde bilinirliğini artırarak, okulumuz desteği ve güvencesiyle Sosyal Sorumluluk projelerine imza atmayı, insanları ve değerli öğrencilerimizi bilgilendirmeyi ve yardıma muhtaç her canlıya destek olmayı amaçlamaktadır.
Misyonumuz, değerli öğrencilerimizin ilgi duyduğu konularda okulumuz Sosyal Sorumlular Kulübü desteğiyle etkinlikler düzenleyerek, ihtiyaçlılara ulaşarak yardım zihniyetine derinden ulaşmayı, sosyal çevre, tecrübe ve deneyim kazanmasına imkan sağlamaktır.

Kulübün Bulunduğu Yerleşkeİlgili PersonelDanışman HocaKulüp BaşkanıKulüp İnstagram Hesabı