Öğrenci Kulüplerimize Üye Olmak İster Misin?

Misyon

İstanbul Beykent Üniversitesi Rus Kültür Kulübü, Rusya’yı, Rus kültürüne ait edebi ve sanatsal eserleri tanıtmayı ve  bu eserlerin yazarlarıyla öğrencileri buluşturmayı, öğrencilere konuşma pratiği kazandıran etkinlikleri düzenlemeyi  amaçlayan bir öğrenci kulübüdür. Kulübümüz bu amaçlar doğrultusunda çeşitli etkinlikler düzenlemekte, farklı alanlarda tercümanlık, yazılı ve sözlü  çevirmenlik, tekstil, inşaat, turizm gibi Rusça konuşulan farklı sektörlerdeki çalışanları, tecrübelerini paylaşmak üzere öğrencilerle buluşturup onların  gelecekteki meslek seçimlerinde önemli rol oynar.

Kulübün Bulunduğu Yerleşkeİlgili PersonelDanışman HocaKulüp BaşkanıKulüp İnstagram Hesabı
Beylikdüzü YerleşkesiBerkay Öztürk - Etkinlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Özge Barutİzem SAYDAMbeykentruskultur