Öğrenci Kulüplerimize Üye Olmak İster Misin?

Radyoloji Teknikerleri Kulübü olarak;
Mesleğimiz radyoloji teknikerliğinin gerekliliği olan bilimsel ve teknolojik gelişmeleri esas alarak, yönetim kurulumuz ve kulüp üyelerimizle birlikte sosyal aktiviteler içinde yaptığımız çalışmalarla farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz.
İstanbul Beykent Üniversitesinde edindiğimiz mesleki bilgi ve becerilerimizi daha da ileriye taşımak amacıyla değerli hocalarımız ve arkadaşlarımız ile birlikte gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle mesleğimizin gereklilikleri konusunda edindiğimiz bilgilerimizi daha donanımlı hale getirmek için çabalıyoruz.

Kulübün Bulunduğu Yerleşkeİlgili PersonelDanışman HocaKulüp BaşkanıKulüp Instagram Hesabı
Beylikdüzü YerleşkesiBerkay Öztürk-Etkinlik UzmanıDr. Recep Bilhan PekarFerhat TAŞburadyolojiteknikerlerii