Öğrenci Kulüplerimize Üye Olmak İster Misin?

Misyon

Misyonumuz; İstanbul Beykent Üniversitesi öğrencilerinin içindeki müzik aşkını ortaya çıkarmaktır. Yeteneği olan kişilerin bu yeteneklerini sergileyebileceği hatta bunu ek iş olarak yapabilmesini sağlayacak ortamı oluşturuyoruz. Müzik dinlemeyi çok seven fakat enstrüman çalmamış kişilere temel seviyede eğitim verip öğrencilere müzik hayatı için aracı oluyoruz. İlgili olduğu müzik alanındaki sanatçılarla tanıştırıp, sanatçıların deneyimlerinden yararlanmalarını istiyoruz. Verdiğimiz konserlerle İstanbul Beykent Üniversitesi’ ndeki öğrenciler için sosyal bir ortam oluşturuyoruz.  Kısaca müziğin insan ruhu için bir ilaç olduğunu anlatıyoruz.

Kulübün Bulunduğu Yerleşkeİlgili PersonelDanışman HocaKulüp BaşkanıKulüp Instagram Hesabı
Ayazağa-Maslak YerleşkesiMuhammed Raşit Maraş - Etkinlikler MemuruDr. Öğr. Üyesi Ali Evren GöksungurEnis ULUÇERbeykentmuzikk