Öğrenci Kulüplerimize Üye Olmak İster Misin?

Misyon

Küçük bedenlerin büyük mücadelelerinin farkındayız. Lösemi tedavi edilebilen bir hastalıktır ve en değerli ilacı sevgidir. Biz bunun bilincinde olarak Lösemi hastalığını tanıtmayı, lösemili çocuklara ve ailelerine manevi destek sağlamayı ve bu vesileyle toplumu bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Etkinliklerimiz ve bilgilendirici seminerlerimizle gönüllülerimizi kulübümüze kazandırmaya çalışıyoruz. Peki siz de bizimle bu yola çıkmak ister misiniz?
Üniversite öğrencilerine farkındalık, sosyal sorumluluk, iletişim ve gönüllülük bilinci aşılarken onların da pek çok farklı konuda kendilerini ve çevrelerini geliştirmeleri, deneyim kazanmaları, LÖSEV, lösemili ve kanserli çocuklar ve ülke yararına yapılan çalışmalara dahil olmaları hedeflenmektedir.
Kulübün Bulunduğu Yerleşkeİlgili PersonelDanışman HocaKulüp Başkanı
Kulüp İnstagram Hesabı
Beylikdüzü Yerleşkesi Berkay Öztürk - Etkinlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Celal Gülşen
Dilara AKKOYUNibulosevfayda