Öğrenci Kulüplerimize Üye Olmak İster Misin?

Misyon

İstanbul Beykent Üniversitesi Hayvanseverler Kulübü, faaliyetlerini gönüllülük esasına dayalı olarak yürüten hayvansever öğrencilerden oluşmuş bir öğrenci kulübü topluluğudur. Bu bağlamda çalışmalarına durmaksızın devam etmeyi amaçlayan Hayvanseverler Kulübü, hayvanların da en az insanlar kadar değerli olduğunu ve saygı görmeyi hak ettiğini savunur, hayvanların sağlığı, refahı, huzuru ve haklarının savunulmaya değer olduğu fikirlerini empoze etmek adına bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık oluşturma temelli çalışmalar yürütür. Hayvanseverler Kulübü’ nün yaptığı tüm saha içi (mama dağıtımı, barınak ziyaretleri vb.) ve saha dışı (sahiplendirme, bağış toplama vb.) çalışmalar bu güzel canların kaliteli bir şekilde yaşamalarına gönül vermiş hayvansever öğrencilerin emekleri sonucu oluşturulmaktadır.

Kulübün Bulunduğu Yerleşkeİlgili PersonelDanışman HocaKulüp BaşkanıKulüp Instagram Hesabı
Beylikdüzü Yerleşkesi
Berkay Öztürk - Etkinlik UzmanıDr. Derya Avcı DumanMuhammet Enes Tütüncübuhayvanseverler