Öğrenci Kulüplerimize Üye Olmak İster Misin?

Misyon

İstanbul Beykent Üniversitesi Girişimcilik Kulübü olarak misyonumuz; başta kendi üniversitemiz üyelerine olmak üzere ülkemizdeki genç girişimciliğin artmasına destek verilmesi ve girişimcilik kavramının tanınması, geliştirilmesi ve daha yetkin hale getirilmesi için etkinlikler, eğitimler, ofis gezileri, zirve ve sosyal aktiviteler düzenleyerek hedef kitleye girişimcilik kavramını ve gerekli deneyim bilgisini aktarmaktır. Öğrencilere iş/staj alanında kendi network ağlarını kurmalarını sağlamaları için gerekli ortamları kurmayı amaçlamaktadır.

Kulübün Bulunduğu Yerleşkeİlgili PersonelDanışman HocaKulüp BaşkanıKulüp Instagram Hesabı
Ayazağa-Maslak Yerleşkesi
Muhammed Raşit Maraş - Etkinlikler MemuruDr. Öğr. Üyesi Furkan DişkayaBurak KURDAŞbeugirisimcilik