Öğrenci Kulüplerimize Üye Olmak İster Misin?

Misyon

İstanbul Beykent Üniversitesi Erasmus Kulübü; Erasmus+ hareketliliği ile ilgili tanıtım ve duyuru yapmak, kültürlerarası etkileşimi sağlamak adına gezi, konuşma kulübü vb. gibi sosyal etkinlikler ve faaliyetler düzenlemek, gençlik hareketlilikleri hakkında öğrencileri bilgilendirmek, Erasmus+ öğrenci değişim ve staj hareketliliği hakkında bilgilendirme amaçlı yazı ve görsel yayınlamak, Erasmus+ kapsamında gelen-giden öğrencileri bir araya getirerek, öğrencilere sosyal ve kültürel anlamda katkı sağlamak gibi amaçlara hizmet eder.

Kulübün Bulunduğu Yerleşkeİlgili PersonelDanışman HocaKulüp BaşkanıKulüp Instagram Hesabı
Ayazağa-Maslak Yerleşkesi
Muhammed Raşit Maraş - Etkinlikler MemuruProf. Dr. Ayşe Nilay EvcilAhmet Erkan TOPÇUbeykenterasmus