Öğrenci Kulüplerimize Üye Olmak İster Misin?

Misyon

Kulüp olarak misyonumuz, yaptığımız ve yapacağımız etkinlik ve teknik gezilerle birlikte İstanbul Beykent Üniversitesi öğrencilerine katkı sağlamaktır.  Çalışmalarımızla birlikte gün geçtikçe artan üye sayımızla birlikte, üniversitemiz dışında da tanınırlığımız artmıştır. Kulübümüz, görev ve işleyişleri farklı olan Tea&Talk Komitesi, Eğitim Komitesi, Teknik Gezi Komitesi, Sosyal Medya Komitesi, Sponsorluk Komitesi ve Sosyal Sorumluluk Komitesi olmak üzere 6 komiteden oluşmaktadır. Komitelerimiz yıl boyunca büyük zirveler, eğitimler, sosyal sorumluluk projeleri, kariyer sohbetleri, mülakat simülasyonları ve teknik geziler düzenlemektedirler. Etkinliklerimizden biri olan ‘BOSS’ isimli zirvemiz sektöründe öncü firmaların yöneticilerinin ağırlandığı, çeşitli sponsorlarımızın destek olduğu, her sene rekor katılımlarla gerçekleşen, gelenek haline gelmiş, İstanbul Beykent Üniversitesi’nin en büyük etkinliğidir. Öğrenci kulüpleri olarak bizlerin yegâne görevi, değerli üyelerimize üniversite sonrası yaşantıları için onlara destek olacak her türlü imkânı sunmaktır. Bu imkanlar neticesinde kulüp üyeleri olarak her birimiz geleceğimize hazırlanıyor ve yatırım yapıyoruz. Endüstri Mühendisliği Kulübü olarak ekip değil aile ruhuyla, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek her zaman en iyisini yapmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Kulübün Bulunduğu Yerleşkeİlgili PersonelDanışman HocaKulüp BaşkanıKulüp Instagram Hesabı
Ayazağa-Maslak Yerleşkesi
Muhammed Raşit Maraş - Etkinlikler MemuruDr. Öğr. Üyesi Furkan DişkayaElif İlayda ÇELİKbeuemk