Öğrenci Kulüplerimize Üye Olmak İster Misin?

Misyon

Ameliyathane Hizmetleri Kulübü, ameliyathane hizmetleri alanında eğitim gören öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak, meslektaşları arasındaki işbirliğini arttırmak, sektördeki en son gelişmeleri takip etmek, farkındalık oluşturmak amacıyla kurulmuştur. Kulübümüz, üyelerinin mesleki bilgi ve becerilerini arttırmak, eğitim ve seminerlerle desteklemek, meslektaşları arasındaki dayanışmayı güçlendirmek için çalışmalar yürütmektedir. Ameliyathane teknikerliği alanında yenilikleri takip ederek, sektördeki en son gelişmeleri üyelerimizle paylaşmayı amaçlamaktayız.
Kulübümüz, ameliyathane teknikerliği alanında çalışanların bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunabilecekleri, deneyimlerini paylaşabilecekleri bir platform oluşturmayı hedeflemektedir. Aynı zamanda, ameliyathane teknikerliği alanında farkındalık oluşturarak, toplumun sağlık hizmetleri alanında bilinçlenmesini ve sektördeki meslektaşlarımızın saygınlığını arttırmayı hedeflemekteyiz. Bu nedenle ameliyathane teknikerliği alanında sektörün önde gelen platformu haline gelmek amacıyla çalışmalarına devam etmektedir.

Kulübün Bulunduğu Yerleşkeİlgili PersonelDanışman HocaKulüp BaşkanıKulüp İnstagram Hesabı