Güzel Sanatlar Fakültesi Mezunları Bir Arada
Tarih: 27 Ocak 2020

Güzel Sanatlar Fakültesi Mezunları Bir Arada

BUMEZ tarafından düzenlenen Güzel Sanatlar Fakültesi Mezun Buluşması Taksim Yerleşkemizde gerçekleştirildi.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunları, ortak duygular içerisinde, farklı tecrübeleri bir araya getirerek güçlü bir network oluşturmaya devam ediyor.

Beykent Üniversitesi Mezunlar Derneği (BUMEZ) tarafından düzenlenen Güzel Sanatlar Fakültesi Mezun Buluşması 25 Ocak 2020 Cumartesi günü saat 14.00’da Taksim Yerleşkemizde gerçekleştiridi.

Birbirine Beykent’ten bağlı mezunlarımızın, profesyonel ilişkilerini güçlendirmek, aidiyet gelenekleri oluşturmak ve canlı bir sosyal platform yaratmak amacıyla düzenlenen mezun buluşmalarına, 19 farklı dönemden çok sayıda mezunumuz katılım sağladı.