Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mezunları Buluştu
Tarih: 30 Aralık 2019

Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mezunları Buluştu

Beykent Üniversitesi Mezunlar Derneği (BUMEZ) tarafından düzenlenen MMF Mezun Buluşması 11 Ocak Cumartesi günü Ayazağa-Maslak Yerleşkemizde gerçekleştirildi.

Beykent Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi mezunları, ortak duygular içerisinde, farklı tecrübeleri bir araya getirerek güçlü bir network oluşturmaya devam ediyor.

Beykent Üniversitesi Mezunlar Derneği (BUMEZ) tarafından düzenlenen Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mezun Buluşması 11 Ocak 2020 Cumartesi günü saat 14.00’da Ayazağa-Maslak Yerleşkemizde gerçekleştirildi.

Birbirine Beykent’ten bağlı mezunlarımızın, profesyonel ilişkilerini güçlendirmek, aidiyet gelenekleri oluşturmak ve canlı bir sosyal platform yaratmak amacıyla düzenlenen mezun buluşmalarına, 19 farklı dönemden çok sayıda mezunumuzun katılım gösterdi.