iibf-mezunlari-bulustu-1920-400
Tarih: 13 Aralık 2019

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları Buluştu

Beykent Üniversitesi Mezunlar Derneği (BUMEZ) tarafından düzenlenen İİBF Mezun Buluşması 21 Aralık Cumartesi günü Taksim Yerleşkemizde gerçekleştirildi.

Beykent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları, ortak duygular içerisinde, farklı tecrübeleri bir araya getirerek güçlü bir network oluşturmaya devam ediyor.

Beykent Üniversitesi Mezunlar Derneği (BUMEZ) tarafından düzenlenen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezun Buluşması 21 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 14.00’da Taksim Yerleşkemizde gerçekleştirildi.

Birbirine Beykent’ten bağlı mezunlarımızın, profesyonel ilişkilerini güçlendirmek, aidiyet gelenekleri oluşturmak ve canlı bir sosyal platform yaratmak amacıyla düzenlenen mezun buluşmalarına, 19 farklı dönemden çok sayıda mezunumuzun katılım gösterdi.