2. Online Mülakat Simülasyon Günleri

II. Online Mülakat Simülasyon Günleri

Çağrı Metni

Üniversitemizin ön lisans, lisans, lisansüstü programlarımıza kayıtlı, yüksek motivasyon ve donanıma sahip 30.000’in üzerinde öğrencimizle ve sayıları her geçen yıl artan başarılı mezunlarımızla üniversite-sektör ilişkisi konusunda önemli artı değer yaratabilecek bir yapıya sahibiz.

Beykent Üniversitesi olarak 26-27 Mayıs 2021 tarihlerinde, 2.Online Mülakat Simülasyon Günleri ‘ni gerçekleştiriyoruz.

Üniversitemizin, tüm fakülte, bölüm ve mezunlarına katkı sağlamayı amaçlayan bu etkinliğimizde, sizleri sektörün önde gelen firmaları ile online sistem üzerinde buluşturarak, işe alım ve mülakat süreçleri hakkında deneyim kazandırmayı hedefliyoruz.

Sizlere deneyim kazandırmak adına yapılacak olan bu etkinlikte, simülasyona katılacak olan hiç bir firma işe alım garantisi vermemektedir.

Katılımcı Türü: Sadece Beykent Üniversitesi Öğrencileri

Lisans 3-4. Sınıf

Ön lisans 2.Sınıf

Yeni Mezun

Düzenleyen: Beykent Üniversitesi Kişisel Gelişim ve Kariyer Birimi

Tüm sorularını için; kariyerbirimi@beykent.edu.tr mail adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.