Çift Anadal

Kişisel Gelişim ve Kariyer Merkezi

Kişisel Gelişim ve Kariyer Merkezi olarak, öğrencilerimizin ve mezunlarımızın profesyonel ve kişisel gelişimini üniversiteye adım attıkları ilk andan başlayarak eğitim hayatları süresince ve mezuniyet sonrasında desteklemeyi ve iş hayatına hazırlanmaları için gereken donanımı sağlamayı hedefliyoruz. Bu amaçla; kariyer koçluğu ve rehberliği, eğitimler, seminerler, staj imkânları, CV ve ön yazı hazırlama desteği, öz gelecek hazırlama çalışması, mezun buluşmaları, sektör buluşmaları ve kariyer günleri gibi faaliyet ve projelerimizle yanınızdayız.

Kariyer Fuarları

2016-2017 AKADEMİK YILI2017-2018 AKADEMİK YILI2018-2019 AKADEMİK YILI
GÜZBAHARGÜZBAHARGÜZBAHAR
- 35 Firma 55 Firma 55 Firma 20 Firma (MYO) 65 Firma
- 1520 Katılımcı 2564 Katılımcı 6600 Katılımcı 528 Katılımcı 7222 Katılımcı

Kariyer Danışmanıyla Görüşün

Kariyer danışmanı, kişilerin iş hayatlarındaki amaçlarını ve neyi, neden yapmak istediklerini saptamalarına destek olan kişidir. Kişilerin beklenti ve hedefleri belirlenerek onlara uygun bir rota çizilir. Yalnızca iş hayatına atılacağı dönem ve ona uygun olan iş seçimi değil, aynı zamanda kişinin yaşadığı ya da yaşamak istediği yerle ilgili de profesyonel destek verilir. Üniversitemiz bünyesinde Kariyer Danışmanlığı talep eden bireyler kariyer danışmanlarımızla iletişime geçerek yüz yüze görüşmek üzere randevu alabilirler. Görüşme sayısı bireyin ihtiyacına göre birlikte belirlenir ve kariyeri için çözümler üretilir.

Kariyer Danışmanımız ile görüşmek için odek@beykent.edu.tr adresine mail atmanız gerekmektedir.