Tarih: 17 Ekim 2019

Bankacılık ve Finans Sertifika Programında İlk Hafta Geride Kaldı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz tarafından düzenlenen 2019-2020 Güz Dönemi Bankacılık ve Finans Sertifika Programı başladı.

Katılımcılara ücretsiz sertifika verilecek ve altı hafta sürecek olan program kapsamında, öğrencilerimize; bankacılık ve finans sektöründeki gelişmeler, risk yönetimi kavramı ve uygulamaları, BIST ve sermaye piyasalarının tanıtımı, Takasbank çalışma sistemleri, bankacılık sektöründe çalışma hayatı ve finans sektöründe yaşanan teknolojik gelişmeler gibi konular hakkında bilgi veriliyor.

Öğrencilerimizin, finans piyasalarında deneyimli konukların, tecrübelerinden faydalanmasına olanak sağlayan program, iş yaşamında öğrencilerimize önemli katkı sağlayacak.

Bankacılık ve Finans Sertifika Programına katılmak ve kayıt hakkında bilgi edinmek için aşağıda yer alan görsele tıklayınız.