Tarih: 15 Mart 2019

Sağlık Yönetimi Kulübü- Hastane Öncesi Sağlık Hizmetlerinde ileri Sürüş Teknikleri

Sağlık Yönetimi Kulübü kulübümüzün Hastane Öncesi Sağlık Hizmetlerinde İleri Sürüş Teknikleri Büyükçekmece Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi. Etkinliğimize katılan Uzm. Temel Kılınçlı; geçiş üstünlüğüne sahip olan araçların maruz kalabilecekleri riskleri ve nasıl absorbe edileceğini iş güvenliği kapsamında bu eğitim nasıl faydalar sağlayabileceğini öğrencilerimiz ile paylaştı. Bu eğitimde katılımcının işe başlamadan önce neleri yapması gerektiği, başladıktan sonra ileri sürüş teknikleri ile ambulansı nasıl kullanması gerektiğini, iş aktinin nasıl olması gerektiğini, dikkat edilecek trafik sorunlarını, araç kullanımında hızlı ve güvenli nasıl sürüş yapılabileceği konularında öğrencilerimizi bilgilendirdi.