Tarih: 26 Şubat 2018

Endüstri 4.0 Farkındalık Geliştirme 7 Haftalık Sertifika Programı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz 7 haftalık sertifika programı tamamlandı.
İlk hafta Trt World'den Taha Zeren öğrencilerimize dünyadan endüstri 4.0 manzaralarını anlatırken, Türk Telekom'dan gelen Ömer Talha Gülmezler "İş zekası ve Ensütri 4.0" ı anlattı.
İkinci hafta BT Eğitim'den gelen Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Kızıları öğrencilerimize "Bulut Bilişim" sistemlerini anlattı.
Üçüncü hafta Sinop Üniversitesi'nden gelen Gülay Ekren ve Login Yazılım'dan gelen Tamer Yiğit öğrencilerimize "Erp Sistemleri ve Endüstri 4.0"ı anlattı.
Dördüncü hafta Groupama'dan gelen konuşmacımız Sedat Akdemir öğrencilerimize "Oyunlaştırma" konusunu anlattı.
Beşinci hafta Marmara Üniversitesi'nden gelen Dr. Arzu Baloğlu ve Visar'dan gelen Hamdi Küçük öğrencilerimize "Smart Start-Up" eğitimini verdi.
Altıncı hafta gelen araştırmacı Dr. Yalçın Özkan öğrencilerimize "Dengeleri sarsacak bir güç olarak veri" konusunu anlattı.
Yedinci hafta öğrencilerimiz için Arçelik'e teknik gezi gerçekleştirildi. Gezi sırasında öğrencilerimize Endüstri 4.0, Siber Güvenlik ve Dijitalleşme Yolculuğu anlatıldı.