Öğrencilerimizden ''Engelsiz Boyut'' Başarısı
Tarih: 18 Şubat 2020

Öğrencilerimizden ''Engelsiz Boyut'' Başarısı

Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarım bölümü ikinci sınıf öğrencilerimiz Ata Uzuner ve Berkay Taşoluk, ‘‘Hayal Edin Gerçekleştirelim’’ yarışmasında yarı finale yükseldi.

Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarım bölümü ikinci sınıf öğrencilerimiz Ata Uzuner ve Berkay Taşoluk, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Gökçe Aslaner tarafından verilen güz dönemi Reklamcılık dersi kapsamında hazırladıkları “Engelsiz Boyut” adlı projeyle, “Hayal Edin Gerçekleştirelim” adlı sosyal inovasyon yarışmasında ilk 100 içerisine girerek yarı finalist olma başarısını gösterdi.

Kültür-sanat, toplumsal, sağlık, spor, eğitim ve finansal okuryazarlıktan oluşan altı kategoride proje kabul edilen ''Hayal Edin Gerçekleştirelim'' adlı yarışmada her yıl binlerce proje değerlendiriliyor.

Proje değerlendirmeleri sonucunda ilk 10’a girmeye hak kazanan proje sahipleri jüri puan sıralamalarına göre birincilik, ikincilik, üçüncülük ödüllerini almaya hak kazanacak. İlk üç sıralamasına giremeyen projelerden bir tanesi de Findeks Özel Ödülü almaya hak kazanacak. İlk 10 sıralamasındaki kalan projelere ise Jüri Özel Ödülü takdim edilecek.

Yarışma ile ilgili detaylı bilgiye www.hayaledingerceklestirelim.com web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.