Beykent Ailesi, 1.111 Fidanla ‘Geleceğe Nefes’ Oldu
Tarih: 11 Kasım 2019

Beykent Ailesi, 1.111 Fidanla ‘Geleceğe Nefes’ Oldu

Üniversitemiz, Tarım ve Orman Bakanlığının öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Geleceğe Nefes’ adlı fidan dikme kampanyasında en çok fidan diken üniversite oldu.

Akademisyeninden öğrencisine, idari personelinden mezunlarına kadar tüm Beykentliler, 11 Kasım’da 11 milyon fidan dikme hedefiyle gerçekleştirilen ‘Geleceğe Nefes’ kampanyasına 1.111 fidanla katıldı.

Üniversitenin Ayazağa-Maslak Yerleşkesinde, saat 11.11’de gerçekleştirilen törenle, ‘Geleceğe Nefes’ olmanın haklı gururunu yaşayan Beykentliler, kampanya kapsamında en çok fidan diken üniversite oldu.

Prof. Dr. Ferman, ‘‘Bu gurur hepimizin’’

Kampanyaya ilişkin değerlendirmede bulunan Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Ferman, ‘‘Geleceğe nefes verecek ağaçların, yeşil bir çevrenin temellerini atmak konusunda, akademisyenlerimizden, öğrencilerimize tüm Beykentlilerin gösterdiği hassasiyet, bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Beykent Üniversitesi 1.111 fidan dikimiyle, eğitim kalitesinin yanı sıra; çevrecilikte de öncü üniversite olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Ayrıca, orman varlığını artırabilen birkaç ülkeden biri olma başarısını da gösteren bir ülkeyiz. Ülke olarak da 11 milyon fidan dikme hedefinin de üzerine çıkma gururunu yaşamaktayız. Şüphesiz, bu gurur hepimizin.’’ açıklamasında bulundu.