12. Kariyer Günü
Tarih: 15 Mart 2019

12. Kariyer Günü

Bu yıl 12.si düzenlenen Kariyer Günü ile, İş Dünyası’nın önde gelen profesyonelleri üniversitemiz öğrencileri ve mezunları ile buluştu.

“CV’ni Kap Gel Kariyerini Taçlandır” sloganı ile her yıl düzenlenen Kariyer Günümüzde bu yıl 12.sini gerçekleştirdik. 12 Mart 2019 tarihinde 65 firmanın katılımı ile Ayazağa-Maslak yerleşkesinde öğrencilerimiz ve mezunlarımızla bir araya geldik.

Beykent Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı’nın düzenlediği, 12. Kariyer Günü her yıl olduğu gibi “Kariyerini Taçlandır” teması ile 12 Mart 2019 tarihinde, İnşaat Sektörü, Grup şirketler, Tekstil Firmaları, Yiyecek ve İçecek İşletmeleri, Lojistik Firmaları, Bilişim Sektörü, Teknoloji Firmaları, Mimarlık, Finans, Bankacılık, Basın-Yayın Organları, Otomotiv Sektörü gibi Türkiye’nin önde gelen birçok markasının katılımı ile gerçekleşti.

12. Kariyer Günü ile çok sayıda öğrenci ve mezun iş yaşamına adım atmadan önce başvuru ve özgeçmişlerini şirketler ve yöneticileri ile paylaşma fırsatını buldu, öğrenciler ve mezunlardan alınan bu başvurular nitelikli ve kaliteli eğitim almış genç iş gücünü, şirketlerin bünyesine kazandırmak amacıyla değerlendirilecektir.