Doç. Dr. Erkut Altındağ’ın 2. Uzun Metrajlı Amatör Filmi ‘Gizem Birimi’nin Galası Gerçekleştirildi
Tarih: 25 Aralık 2018

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erkut Altındağ'ın ikinci uzun metrajlı amatör filmi ‘Gizem Birimi’nin galası 16 Aralık Pazar günü saat 10:30'da Kadıköy Sinemasında gerçekleştirildi. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen gala, Doç. Dr. Erkut Altındağ’ın teşekkür konuşması ile başladı. Altındağ; Türkçe, İngilizce, İspanyolca ve Çince altyazı ile hazırlanan Gizem Birimi’nin çekim, montaj ve post prodüksiyon süreci hakkında bilgi verdi.

17 Aralık 2018 tarihi itibarıyla internet üzerinden yayınlanmaya başlayan Gizem Biriminin gala gecesine üniversitemiz akademik ve idari kadrosunun yanı sıra bir çok sinemasever katıldı. Gala; filmin beyazperdede gösterilmesi ile sona erdi.

Gizem Birimi Filmini Youtube üzerinden izlemek için tıklayınız.