BUUMYOS 2019 İçin Geri Sayım Başladı
Tarih: 02 Kasım 2019

BUUMYOS 2019 İçin Geri Sayım Başladı

Beykent Üniversitesi 1. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu için geri sayım başladı.

Beykent Üniversitesi Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen 2 Kasım Cumartesi günü Büyükçekmece Yerleşkesi Yeni Binada gerçekleştirilecek etkinliğe kayıt yaptırmak ve Son Bildiri Özet Gönderimi için son gün 6 Ekim olarak belirlendi.

Son Bildiri Tam Metin Gönderimi için ise, son gün 30 Kasım olacak ve sempozyuma, sağlık, fen bilimleri, eğitim bilimleri ve sosyal bilimler alanlarında bildiri gönderimi yapılabilecek.

Dr. Cansen Yeni Kut’un ‘‘Medikal Estetik Hekim/Genetik Kök Hücre’’ konusunda, deneyimlerini paylaşacağı sempozyuma, Paramedik Derneği Başkanı Tarık Balcı ve Eğitmen Şef Uğur Karakuş gibi isimler de katılım gösterecek.

Ayrıntılı bilgi için: www.buumyos2019.org