Yerleşkeler

Etkinliğin gerçekleşeceği yer: Zoom

Etkinlik Tarihi: 11 Aralık 2020
Etkinlik Saati: 14.00

Kayıt Linki: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcvc-msrz8uGty-7kl25lhllmz-ysW18gua

Eğitim İçeriği

"ClinicalKey'' veritabanı; doktorların sorularına  hızlı yanıt veren ve akıllı bir arama seçeneği sunan kapsamlı bir veri tabanıdır.

ClinicalKey Student Foundation and Dental: Elsevier’in ders kitaplarından oluşan tıbbi eğitim platformudur.

Öğrenciler için: Kayıt yapma /”Akıllı Arama”yı kullanma/notlar oluşturma ve arkadaşlarınızla paylaşma/çalışma kartları oluşturma ve daha fazlası.

Fakülte için: Müfredatınızın çevrimiçi olarak iletilmesinde yardımcı olma / ürettiğiniz kaynaklarda imajların telif hakkı ihlali olmaksızın kullanılabilirliği /içerik linklerini sunumlarınıza ekleme /öğrencilerinize okuma ödevleri ataması yapma ve daha fazlası.

Kütüphane web sayfası “online eğitim takvimi” ve e-kütüphane "duyuru" alanında kayıt linkleri yer almaktadır.

Beykent Üniversitesi Kütüphane ve Öğrenme Kaynakları Merkezi